Pécs város közösségi közlekedésének társadalmi egyeztetése
kezdooldal
informaciok

Számítunk az Ön véleményére!

A társadalmi egyeztetés véleményezési időszaka 2015. október 15-ével lezárult. A beérkezett véleményeket kiértékeljük és a módosítási tervek aktualizálását követően a bevezetendő hálózatot és menetrendet közzétesszük. Türelmét és megértését előre is köszönjük.

Információk

bezar

Kedves Látogató!

Örömmel üdvözöljük weboldalunkon, amelyet azzal a céllal hoztunk létre, hogy megismerhessük az Ön véleményét 2015. szeptember 15. és október 15. között!

Ezen térképes weboldal feladata, hogy bemutassa a tervezett új menetrendet és a vonalhálózatot. Az új menetrend elsősorban a Szigeti külváros, az Egyetemváros, a Klinikai tömb fejlesztéseit követve bővíti a közvetlen kapcsolatokat Egyetemváros és Kertváros, illetve Egyetemváros és Uránváros, továbbá egyes peremkerületi városrészek és a nagyobb oktatási intézmények között.

Az új koncepció szerint gyakrabban közlekedő, szóló autóbuszjáratok indulnak, amelyek így összességében több férőhelyet és gyakoribb közlekedést biztosítanak majd terveink szerint. Kiemelt jelentőséggel bírt a Kertváros és a Belváros közötti kapcsolat erősítése, a közvetlen kapcsolatok létrehozása.

A képernyő jobb felső sarkán a nagyítóra kattintva megjelenik a keresőmező, ahol megállókra, vagy járatokra kereshet rá. Beírhatja és kiválaszthatja a jelenleg használt járat számát, vagy egy adott megállót is, így tudunk tájékoztatást nyújtani a várható változásokról.

A nyitóoldal baloldali oszlopában az összes létező és tervezett járat fel van sorolva, így leendő járataink onnan egy egyszerű kattintással is elérhetőek.

Számítunk az Ön véleményére! A 2015. október 15-éig tartó véleményezési időszak során beérkezett véleményeket kiértékeljük és módosítjuk terveinket, ahol szükséges. A módosítások és a hatályba lépés tervezett időpontjának közzétételéig szíves türelmüket kérjük.

Köszönjük segítő közreműködését, a városi közlekedés fejlődése közös érdekünk!

BIOKOM - Pécsi Mobilitási Központ

Betöltés...